Kære medlemmer

 

Skibet skal gøres forårsklar, udover kølhaling er der flere opgaver som har brug for hjælpende hænder for få skibet til at fremstå rigtigt flot til årets sejladser

 

Hvis i har tid og lyst bedes i tilmelde jer på denne formular eller kontakte næstformand Ole Back Svendsen på 30 89 99 69, eller formand Ole Nielsen på 21 72 40 09

 

  • Det vigtigste punkt er at få skrabet dækket for overskydende beg (det beg der ligger på dæksplanken og ikke i noden) ellers bliver efterfølgende kalfatring ikke så effektiv da man får slået beg ned sammen med værket som så ikke kan pakke tæt. Noget vi sagtens selv kan gøre.

       Skraberne er slebet og er i container.Kræver lidt knofedt, tøj der kan tåle at blive slidt beskidt og kan gøres af en større gruppe medlemmer (et par timer).

 

  • Låger i bestik skal efterses og evt nye hængsler monteres. En lille opgave for en til to personer da det er begrænset hvor mange der kan være i bestikket ad gangen.

 

  • Lukaf males efter. Den ny karm for skylight er monteret, og samme gælder i bestikket ved nedgangskappen. 2 til 3 mand på en formiddag.

 

  • Glas (plexiglas) i skylight skal fornyes. En dags tid for 2 mand. Glas/plexiglas skal være lavet på forhånd.

 

  • Klods til anker på styrbord lønning. En mand